Sider

onsdag 9. oktober 2013

Cd Cover!

I slutten av august var jeg i et bryllup i Nicè i Frankrike. Det var en nydelig og romantisk sermoni og rammen rundt var helt fantastisk. Flotte omgivelser og nydelig vær. Jeg hadde fått i oppdrag å synge under sermonien, men siden vi ikke hadde tilgang til pianist eller piano, hadde jeg fått laget en innspilling med musikken på forhånd, som jeg kunne synge til under vielsen. I tillegg fikk jeg spilt inn sangen med meg selv, slik at jeg kunne gi den til brudeparet som et minne. Hvis dere vil høre meg synge kan dere trykke på denne linken og så får dere høre meg synge Kari Bremnes sin låt; Nytt i mellom oss. 

Her er kortet/Cd coveret jeg ga til brudeparet.

Jeg laget det klassisk og stilrent, med litt vakre blomster og en perle swirl. Motivet tror jeg er fra North star stamps og har kun fargelagt bukketten og påført litt stickles. Brukt litt bånd og et metallhjørne. Magic moments stemplet er fra Whiff of joy. Forutenom kraftkartong og bazzill har jeg brukt et pynteark "mr. & mrs." fra Best Creation Inc.

Innsiden med et bilde av brudeparet og cd`n. Enkel innside uten noe dill. Brukt magnetlås for å få holdt kortet lukket.

Takk for at du tok turen innom. Håper kortet .....og sangen falt i smak! ;)

På gjensyn! :)4 kommentarer:

 1. Så fint du synger! En nydelig gave og kort til brudeparet!
  Klem, June

  SvarSlett
 2. Nydelig Cd cover!!!!! Pcèn min har vondt i vil-ikkèn idag...kommer innom å hører på sangen senere:-) Bryllup i Nice høres veldig flott ut da....nice:-)

  Ha en fin fin kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Så nydelig en stemme du har!
  Lekkert CD cover og et flott minne for brudeparet.
  Klem, Berit

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Thank you for all your sweet comments! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails