onsdag 18. juli 2012

Tusen takk! / Thank you!
Jaggu, har jeg ikke klart å lage et kort igjen. Gjennom våren og sommeren har jeg vært fulgt av uhell med høyrefoten min. Etter den tredje og hittil siste operasjonen i mai, ble det konstatert gule stafylokokker(eller hvordan det skrives!;) Så etter nesten tre uker på sykehuset, slapp jeg ut den 6. juli. Nå går jeg med antibiotikapumpe på i 24 timer i døgnet. 12 dager igjen og deretter over på piller i laaaaang tid. Operasjonsåret ser heldigvis langt bedre ut nå, men må gro innenifra og ut...og det tar jo tid vet du...og så er det jo så strategisk plassert også vet du...under foten..!! Må gå på hælen. Får ikke gjort mye sprell om dagen. Så jeg er hva man kan kalle, unskyld språket, dritt lei.........

Men da kan man jo drive med koselige hobbypuslerier..som feks å lage kort......ja, lage kort...ikke bare sitte og bestille scrappeting på nettet. Det har jeg nemlig gjort endel av! ;) Så nå må jeg jo begynne å prøve ut utstyret og papiret mitt...synes dere ikke det? :))

Deltar i Sketchy Colors sin utfordring # 124

Jeg har brukt skisse # 122 (som jeg har snudd litt på) og fargekombo # 117 - blå, turkis og grønn.
 "Garden set" fra Bildmålarna som jeg har masket sammen og fargelagt med promarkers. Første gang jeg har masket sammen et motiv...og det sier jo litt ..;) Synes det ble bra, jeg! :))
En av mine nyinnkjøpte dies. Bladranke fra Marianne Design.

...Og et av mine nyinnkjøpte stempler...fra Kaisercraft. Lekkert!

Det var gøy å lage kort igjen. Kanskje jeg skal gå til med et nytt med engang. Mange som skal få kort av meg i disse dager.

Håper du likte kortet. Takk for at du stakk innom og takk for hyggelige kommentarer.

Tjallabais! :) 7 kommentarer:

 1. Hei, så trivelig å se at det er aktivitet i bloggen din, men ikke noe særlig å høre om hva du har vært i gjennom! Jeg håper virkelig foten din blir bra igjen snart. God bedring:)
  Kortet ditt er nydelig. Lekre stempel du har brukt. Jeg har faktisk kjøpt dem selv også, men har fremdeles ikke brukt dem. Har nok litt for mye utstyr;)
  Klem, Berit

  Har en feriecandy gående om du har lyst til å være med.

  SvarSlett
 2. Å, så uheldig du har vært da! Riktig god bedring med foten!!!!
  Godt du har en fin hobby du kan kose deg med Therese:-) Nydelige Pion ark, koselig sommer motiv og fin dies du har brukt! Moro med masse nytt scrappe stæsj:-)...KOS deg!!!

  Ønsker deg en god sommer også:-) KLem Laila.

  SvarSlett
 3. Huff, så uheldig du har vært, god bedring.
  Kortet ditt var nydelig, så fint sommermotiv og fine farger.
  Ja nye scrappesaker må testes, jeg må også gjøre det :)
  God sommer, klem :)

  SvarSlett
 4. A beautiful card Therese and such a gorgeous design. I wish you well for a very speedy recovery and so sorry to read you've had such a bad time. Hugs, Chris x

  SvarSlett
 5. Et kjempeflott kort!!!
  Takk for at du deltar hos Sketchy Colors denne måneden!
  Klem, Lena Katrine

  SvarSlett
 6. Tusen takk for at du deltok hos SC sommer utfordring :)
  Du ble en av de heldige vinnerne, så stikk innom SC og sjekk ut bloggen :)
  Klem, Maya

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Thank you for all your sweet comments! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails