Sider

søndag 30. mai 2010

HÆ- Tysk eurovision seier?

Unnskyld meg, men det var en kjedelig og gnålete sang. Var det noe ikke jeg forstod, som resten av Norge forstod? Gud bedre.....

Danmark hadde den mest catchy sangen av alle. :)

Ett år til neste gang. Og like greit er det. ;)

Therese xxx

7 kommentarer:

 1. Hehe...jeg fikk ikke en gang hørt sangen, bare det lille klippet og det imponerte ikke. Hørte ikke Danmark sitt bidrag heller, men klippet var jo bra. Ellers så synes jeg Moldovia (som sang etter Norge) og Hellas sin låt var bra.
  Nei nå er det på tide å finne loppekassa.

  KlemmZzzzzz Wenche :)

  SvarSlett
 2. Jeg er sååååå enig med deg og jeg ble kjempe skuffet over at tyskland vant, for jeg syns Danmark var best og norge fortjente ikke så dårlig plassering,for den var sååå nydelig!Ellers syns jeg også island også var bra.

  Ha en strålene dag!
  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 3. Hadde Danmark, Island og Romania sammen med Norge som mine favoritter. Et flott gjennomført show...artig:-) Helt greit at Tysklang vant syns jeg:-)

  Ha en fin søndag! Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kommentaren på bloggen min og ikke minst overasskelsen jeg fikk da jeg leste det du skrev at jeg hadde vunnet,for det visste jeg ikke,hehe.Så morsomt!
  Må du ha en kreativ uke.

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 5. Hihi må si meg enig.
  Gnål fra ende til annet!

  SvarSlett
 6. Hehe , jeg kan hverken være enig eller uenig; fikk bare med meg et par sanger, og av dem husker jeg kun den norske og den greske ;-)
  Men det sier vel litt det og, er ikke den mest trofaste MGP seeren :-)
  Ha en herlig dag og takk for koselig hilsen!!!
  Klem Guro

  SvarSlett
 7. Och Sverige gick det ju inte sådär jättebra för Haha =D Jag ser sällan eurovision song contest men det hade ju varit lite roligare om vi hade kvalat in ;P Menmen, jag tycker inte att vår låt var bra alls så jag förstår att vi inte kom med :D

  ha en fin dag!
  Kram
  Malin

  SvarSlett

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer! Thank you for all your sweet comments! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails